"Casos Clínicos"

Mi foto
Sevilla, Huelva, El Rompido, Andaluz.
Licenciado en Medicina y Cirugía. Frustrado Alquimista. Probable Metafísico. El que mejor canta los fandangos muy malamente del mundo. Ronco a compás de Martinete.

lunes, 30 de octubre de 2017

Harto ya de estar Harto, catalán...


Fart ja d'estar fart ja em vaig cansar de preguntar al món perquè i per què hi ha tants Assumptes que no arribo a entendre.

Per que cada vegada comprenc Menys el Comportament d'alguns Homo Sapiens Sapiens que, teoricament, han de gaudir d'un alt coeficient Intel-lectual que els ha permès tenir estudis universitaris i Assolir 1 Posició política destacat per ser representants públics elegits democráticament a la urnes de vidre transparents.

Però -sorpresivamente- poc després d'arribar al càrrec es reinventen a la seva mida unes lleis cruixents saltant-se a la torera aquelles per les quals havien estat elegits i s'autonombran salvadors de la seva regió, a qui pretenen reconvertir en un país, i convoquen un referèndum esperpèntic amb urnes de plàstic opac (farcides de pa tomaca algunes, diuen) i amb un desvergonyiment hilarant per barroera i absurda, fan una crida Declaració Unilateral d'Independència i constitueixen en un tres i no res trilér la República Catalana desafiant.

I després, increïblement, es van tan tranquil a empatxar de botifarres calentes.

Jo crec que això no ho entén ni el que va rostir la mantega, que em consta que era molt intel·ligent, ja que sota va posar un recipient, per no vessar el sèu ardent.

Però em temo senyor President, que aquesta aventura tan valient que han iniciat vostè i els seus Consellers, i de la qual s'estan rient totes les nacions des d'aquí al llunyà Orient, només ha estat un penós esperpent que passarà a la història d'Espanya com el cop d'estat menys Inteligent i mes gilipollent que cap de vostès es podien Creure ..

I colorin colorit, aquest conte no s'ha Acabat, ja que els esperen a la presó, dos Yordis amics,-i-dos .. Sanchez y Cuixart.

Atentament.



1 comentario:

  1. El secretario de Tirititramp: "Tramp Tramp", "queee so pesao", "que en Spain hay problemas", " ¿Spain, nuestra pista de aterrizaje a la entrada en Europa?", "si Tramp la pista esa", "y que pasa allí?", pregunta Tramp, "pues que Cataluña se quiere independizar", contesta el secretario, " ¿Cata...que?" dice Tramp,"Cataluña que es como un pequeño estado que hay en aquel pequeño país", "¿y donde quieren ir?", "ah, nosé Tramp", "secretariooo secretarioo", "qué que queee" el secretario no tiene ganita de na y menos de tenerle que explicar al presidente algo tan remoto "¿que como se llamaba el presidente de Spain?", "voy a mirarlo, RaJjjoy, así se llama", "vaya tela secretario, que nombre más raro", "si Tramp, bueno usté dirá presidente", "¿el Rajjjoy nos obedece, nos dejan aterrizar y despegar, son aliados nuestros no?", "of course, claro Tramp", "¿y pa que me cuentas esta tontera secretario?, si me dió medio igual que London saliera de Europeee, que se vayan esos nos importa un rábano ¿no?", "nooo Tramp, Rajjjjoy no quiere y el resto de los spaiñoles tampoco y están nerviosos y allí están dos bases nuestras", ¿ah?, "pues que les den a los de Ca...ca..ca..Cataliñe, dile a Rajjjoy que estamos con ello", "vale tramp", "y ahora secretario me voy que me tengo que disfrazar de jaluguin secretario", "vale Tramp, condió". "Primeraaaa damaaaaa y mi traje de zombiiiiiii??", "voy tramp...uff que hombre con que vaya como está ya es un zombi", pensó la muhhé.-
    Todo presuntamente, supuestamente y con respeto.-

    ResponderEliminar

Para hace comentarios libremente has de tener una cuenta de Google: loquesea@gmail.com
Solo se tarda un minuto, si acaso.
GRACIAS COLEGAS.